Een rioolverstopping komt nooit gelegen

Ontstoppen Riolering

Is uw afvoer of riool verstopt? Naast dat dit erg vervelend is omdat u niet normaal gebruik kunt maken van uw sanitaire voorziening(en), kunt u ook last hebben van stank. Het is belangrijk dat u snel handelt en een specialist in rioolontstopping inschakelt, omdat anders de problemen alleen maar erger kunnen worden. Wanneer wij uw riool ontstoppen, werken wij met professionele materialen en apparatuur om dit probleem snel te verhelpen. Leidingen met een diameter tot 250 mm kunnen wij ontstoppen met een verenmachine, denk hierbij aan het reinigen en ontstoppen van een wasbak, douche, gootsteen, afvoerleiding of toilet. Bij het ontstoppen van een kleine of grote leiding tot 350 mm kunnen wij een hogedrukmachine inzetten. Deze machine gebruikt water en zorgt voor een grondige reiniging van uw riool.

Een verstopt riool, wat nu..

Neem contact met ons op

Of u nu uw riolering wilt ontstoppen of repareren, een camera-inspectie of stankdetectie wilt uitvoeren, of een beeld wilt krijgen van het rioolstelstel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons bellen tijdens onze openingstijden op 06-53709843 en 06-29448263, bij spoed kunt u ons 24/7 bereiken. Indien u vragen heeft, kunt u ons ook een e-mail sturen.

Bij gecompliceerde situaties is het mogelijk een camera inspectie uit te laten voeren door AAD Rioolservice. Bij stankoverlast bestaat de mogelijkheid om met behulp van een rookgenerator te achterhalen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Hierdoor kan zonder breekwerk snel een diagnose worden gesteld.