Een rioolverstopping komt nooit gelegen

Ontstoppen Riolering

Een rioolverstopping komt nooit gelegen. Heeft u echter problemen met uw riolering, dan is het van belang dat het ontstoppen zo snel mogelijk gebeurt. Naast de stankoverlast en de verstopping, waardoor de afvoer niet of nauwelijk meer werkt, kan het namelijk tot nog meer schade leiden.

AAD Rioolservice beschikt over voldoende materialen en apparatuur en biedt bovendien een 24-uurservice, waardoor uw riolering snel en vakkundig ontstopt kan worden.

Een verstopt riool, wat nu..

Bel met AAD Rioolservice en onze servicemonteur maakt direct een afspraak met u. Bij aankomst trachten wij de verstopping direct te verhelpen. Dit kan vaak direct vanaf het punt waar de verstopping gelokaliseerd wordt.

  • Ontstoppen met behulp van verenmachines
  • Voor het ontstoppen van leidingen met een diameter tot 250 mm, beschikken wij over verschillende soorten verenmachines. Hierbij moet u denken aan het reinigen en ontstoppen van uw wasbak, douche, gootsteen, afvoerleidingen en toilet.

  • Ontstoppen met behulp van hogedruk
  • Voor het ontstoppen van zowel kleine als grotere afvoeren, tot aan een diameter van 350 mm, kan een hogedruk rioolreinigingsmachine worden ingezet om met behulp van water onder hoge druk het riool te reinigen.

Bij gecompliceerde situaties is het mogelijk een camera inspectie uit te laten voeren door AAD Rioolservice. Bij stankoverlast bestaat de mogelijkheid om met behulp van een rookgenerator te achterhalen waar de oorzaak van het probleem zich bevindt. Hierdoor kan zonder breekwerk snel een diagnose worden gesteld.